ÈXIT ROTUND EN LA CELEBRACIÓ DEL DESÈ ANIVERSARI DE CANETROCK 

Els 25.000 assistents converteixen el Pla d’en Sala en una festa 

“La Banda CanetRock” formada per 30 artistes han protagonitzat un dels moments àlgids de la nit repassant les deu edicions amb col·laboracions inèdites

La desena edició de CANETROCK ha estat la més festiva de totes. Ha estat una celebració d’aniversari que ha convertit el Pla d’En Sala en una immensa festa amb una comunió perfecte entre els 25.000 assistents i tots els artistes que han pujat a l’escenari més emblemàtic de la música dels Països Catalans. La fotografia de la nit ha estat un escenari amb tots els participants de La Banda CanetRock cantant el “Que tinguem sort” de Lluís Llach. 

La directora Gemma Recoder ho ha resumit amb aquestes paraules “Ha estat l’edició més emocionant de totes les que hem fet, i ens dona l’empenta necessària per seguir deu anys més” 

La desena edició ha donat la benvinguda a un Pla d’en Sala ple amb  les actuacions de Ginestà, O-Erra i Julieta en tres actuacions que han escalfat l’ambient. Cap a quarts de deu ha arribat el moment més especial d’aquesta edició quan els 30 artistes de la Banda Canet Rock han desfilat per l’escenari per interpretar les cançons que resumeixen la música en català de les últimes dècades. Clàssics que s’han encadenat amb actuacions tan especials com Lluís Llach amb The TyetsL’Elèctrica Dharma amb 31 Fam o Lluís Gavaldà amb Figa Flawas i la sorpresa de la nit, el retorn de Pemi Fortuny, de Lax’n’Busto,  amb els Gossos. També hi ha hagut un sentit homenatge per Pau Donés i Jarabe de Palo, que van actuar al mateix escenari el 2017. Moment d’èxtasi que coincidia amb la posta sol. 

La festa ha continuat amb l’actuació d’Els Catarres, amb una comunió innegociable amb el públic, 31 Fam demostrant perquè són la revelació d’aquest any i Oques Grasses, que han protagonitzat un concert inoblidable amb el desplegament de recursos musicals que els caracteritzen. Miki Núñez, ha seguit amb un concert en què ha repassat els seus èxits i Figa Flawas, debutants al festival, han demostrat que són present i futur de l’escena musical del país. La festa no es podia cloure sense la ració enèrgica de La Fúmigai la sortida del sol al ritme del grup de referència dels últims anys The Tyets. Una clausura que tancava una desena edició espectacular i amb ella una dècada en què CANETROCK s’ha convertit en la referència de la música en català i un festival que és sinònim d’èxit. Deu anys de festival amb entrades exhaurides en totes les edicions i més de 250.000 espectadors. En total 140 actuacions, amb 1.500 cançons.

Escriure un comentari