FAQs

ENTRADES

Envia un correu a: info@canetrock.cat des de l’adreça de correu que vas registrar en fer la compra indicant el teu nom complet.

CARTELL

Obrirem portes a les 17h, els concerts començaran a les 18h i, com és habitual, el festival acabarà amb la sortida del sol la matinada de diumenge.

L'entrada dóna dret a accedir al recinte a qualsevol hora a partir de les 17h del dissabte fins les 06h del diumenge.

RECINTE

Tots els treballadors del festival hem estat formats amb el nou Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci de la Generalitat de Catalunya.

Per tant pots dirigir-te a tot el personal del festival que sabrà com ajudar-te.

Un cop accedeixis al festival, podràs sortir i tornar a entrar fins a la 1 de la nit. A partir d'aquesta hora, si has abandonat el recinte ja no podràs tornar a entrar.

No, els nens hauran d'anar acompanyats en tot moment pel seu tutor legal.

Descarrega l'autorització

Si, per accedir sense acompanyant has de tenir els 16 anys complerts en el moment d'entrar al festival.

A Canet de Mar s'hi pot arribar en cotxe per la C-32 o N-II i també amb Rodalies Renfe o autobús. Trobareu tota la informació a l'apartat "Com arribar" d'aquesta web. Recomanem que feu servir el tren que disposarà d'horaris especials.

L'ajuntament habilitarà milers de places per aparcar. Un cop a Canet de Mar, trobareu indicacions per arribar-hi.
Consulta els aparcaments aquí

No, hi haurà una àmplia zona de restauració amb gran varietat. També hi trobareu menjar per celíacs, vegetarians i vegans.

No, per seguretat no es pot entrar amb mobiliari al festival.

L'espai no està contemplat per acampar i per tant no estarà permès plantar tendes de campanya dins el recinte. Tot i així, Canet de Mar disposa de càmpings.

CanetRock no és un espai adequat per l'ús de material pirotècnic que pot suposar un perill pels assistents, ja que no van amb la indumentària adequada, és per això que queda totalment prohibit.

El seu ús o intent d'entrada al festival suposarà l'expulsió immediata del recinte.

Si, tot el recinte accessible per les cadires de rodes. Hi haurà lavabos habilitats. Cal tenir en compte que el terra és un camp no pavimentat.

No, el recinte no disposa d'aquest servei.

No, el recinte no disposa d'aquest servei però es podrà pagar amb targeta de crèdit o dèbit a tot arreu.

Pots tornar-los a qualsevol hora a les taquilles dels Canetums.

Sí, tal i com marca la llei, a tot el recinte hi haurà habilitats diferents punts de primers auxilis de la Creu Roja amb metges, personal qualificat i ambulàncies.

Pots dirigir-te al punt d'informació de l'accés durant tot el festival. Tots els objectes que no s'han recollit es portaran a la Guàrdia Urbana de Canet de Mar.

Et pots identificar amb qualsevol altre document oficial com Passaport, Carnet de conduir o la denuncia de la pèrdua als Mossos d'Esquadra on consti el nom i l'edat.

Compra el bitllet d'anada i tornada (vàlid 24h) així estalviaràs fer cua a l'estació de tornada. Si vols agafar el primer tren de tornada, recomanem que l'agafis a l'estació d'Arenys de Mar (12 minuts des de l'estació de Canet de Mar), ja que en surten de més freqüents.