EL 3 DE JULIOL, TORNAREM A VEURE SORTIR EL SOL A CANETROCK

El festival es celebrarà amb un aforament de 22.000 persones que s’hauran de fer un test d’antígens el mateix dia.
Serà obligatori l’ús de mascareta però es podrà gaudir dels concerts, ballar i cantar sense distància de seguretat.
Es manté el mateix cartell que estava previst.

CANETROCK021 tornarà al Pla d’en Sala el 3 de juliol, amb un aforament de 22.000 persones i amb mesures especials per la Covid-19 sota  la supervisió de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i seguint les directrius de la Conselleria de Salut i el PROCICAT. Aquest festival, juntament amb el Cruïlla i el Vida Festival, formen part d’una prova pilot amb control epidemiològic posterior i és  una continuació de l’estudi observacional que van dur a terme Festivals per la Cultura Segura al Palau Sant Jordi del que CanetRock en va formar part.

Els assistents hauran de certificar a l’entrada del recinte que han donat negatiu amb un test d’antígens que s’hauran de fer el mateix dia en punts instal·lats per l’organització del festival. A l’acc

Els pròxims dies, l’organització informarà sobre l’operatiu específic, els protocols i mesures sanitàries a seguir per part del públic que assistirà al Festival.

CANETROCK fa un gran esforç  logístic i organitzatiu per tirar endavant aquesta edició que li suposarà un important augment de la despesa en personal, tests i infraestructures per realitzar 22.000 proves d’antígens en un sol dia. Només una part del cost d’aquest operatiu es reverteix als assistents que hauran d’afegir 7€ al preu de l’entrada que ja van adquirir. Els espectadors que no puguin assistir al Festival se’ls retornarà l’abonament complet. Les entrades retornades es posaran immediatament a la venda a 40 +7€ antígens.

és es repartirà una mascareta FFP2 que, un cop dins, hauran de portar sempre posada tret de la zona de restauració. Durant tots els concerts es podrà ballar i cantar sense mantenir distància de seguretat.

Escriure un comentari