Com arribar

Per comoditat i rapidesa recomanem venir amb transport públic. Rodalies-Renfe reforçarà el servei de la línia del Maresme i també disposem de rutes en autocar des de diverses ciutats del país. Trobareu tota la informació en aquest apartat de la web.
 
En el cas de venir en vehicle privat, recomanem venir amb suficient temps per poder arribar amb comoditat a Canet de Mar. Eviteu les hores punta d’accés al festival, que són entre les 17:30 i les 20:30h. Tingueu en compte que la sortida de l’autopista a Canet de Mar en sentit nord estarà tallada i que l’alternativa és sortir a Arenys de Mar i aproximar-se fins a Canet per la N-II.

En el següent plànol trobareu les zones d’aparcament habilitades en motiu del CanetRock. Us el podeu descarregar aquí amb els aparcament geolocalitzats.

 

 

VINE EN TREN


Recomanem especialment l’ús del tren com a principal mitjà de transport, per comoditat i seguretat. Es reforçarà el el servei amb més freqüències i capacitat de la línia R1 del Maresme tant dissabte com diumenge.

Enguany, la opció més econòmica pel servei de Rodalies és fer ús de l’abonament gratuït per a viatgers freqüents. Si encara  no el tens, el pots demanar a través de la seva pàgina web

 

SOL·LICITAR L’ABONAMENT GRATUÏT

 

Pels trajectes de llarga distància i AVE, Renfe ofereix un 5% de descompte als assistents a CanetRock. Podeu sol·licitar la cèdula de descompte escrivint a: vineentren@canetrock.cat.

En tots els casos, recomanem comprar el bitllet d’anada i tornada per evitar aglomeracions per la compra de bitllets de tornada a l’estació de Canet de Mar.

 

VINE EN BUS


També disposem de rutes en autocar des de diverses ciutats del país operades per BusUp. Consulta’n la disponibilitat a la seva pàgina web.