CANETROCK PRESENTA EL CARTELL DE LA NOVENA EDICIÓ AMB STAY HOMAS, THE TYETS, BUHOS, JOAN DAUSÀ, ELS CATARRES, SUU I ELS AMICS DE LES ARTS

També comptarà amb 31FAM, Auxili, Triquell, Pupil·les, Pèl de Gall i Miquel del Roig. Un total de 13 bandes imprescindibles i juntes en una sola nit fins la sortida del sol.

 17 gener-2023 CANETROCK, el festival de referència dels Països Catalans, arriba a la seva novena edició en plena forma i amb l’objectiu que Canet de Mar torni a ser el centre neuràlgic de la música en directe i la festa el proper 1 de juliol. Avui s’ha presentat el cartell complet i ja s’han venut 12.000 entrades, gairebé la meitat de l’aforament total. 

En aquesta edició debutaran grups imprescindibles del panorama actual com The Tyets o 31 Fam junt amb clàssics del festival com Stay Homas, Suu, Els Catarres, Buhos o Els Amics de les Arts. 

També s’hi celebraran els 10 anys del “Jo mai mai de Joan Dausà,

i comptarà amb les actuacions del fenomen mediàtic  Triquell, les reivindicatives Pupil·les, el so menorquí de Pèl de Gall, i els valencians Auxili. 

Com cada any el festival oferirà més de 12 hores de música i festa ininterromputs amb la participació del polifacètic Miquel del Roig i els Dj Trapella, DJ Ernest Codina, MonDJ, Dj Carles Pérez i Dj Enigma. Per novena vegada, l’estiu comença a CanetRock. Veurem sortir el sol!

Escriure un comentari